GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Maïs (500 g) nieuwe oogst

Maïs (500 g) nieuwe oogst

Smaakvolle zoete mais (500 gram). Perfect te gebruiken als pofmais om uw eigen popcorn te maken.  

Vanaf € 1,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Maïs kopen

Wij selecteren speciaal voor u de hoogst mogelijke kwaliteit maïskorrels. Wanneer u maïs voor 16:00 besteld, heeft u ze overmorgen al in huis. Wij leveren op ieder gewenst adres in België en Nederland.

Maïs

Maïs is een graansoort wat oorspronkelijk uit Midden-Amerika komt. Deze graansoort wordt echter wel vaak gegeten als groente. Maïs groeit en rijpt in kolven die omhuld worden door grote groende schutbladen. De korrels zijn goudgeel, maar je hebt ook maiskolven met zwarte, donderrode, blauwe en violetkleurige korrels. Mais heeft vaak een een hoog zetmeelgehalte.

Pofmaïs

Voor het maken van verse popcorn zijn onze maïskorrels uiterst geschikt. Neem een pan met deksel en doe er twee eetlepels zonnebloemolie in. Verhit de pan op het vuur en vul de bodem met maïskorrels. Meng het mais met de olie en doe de deksel op de pan. Gaat de popcorn poppen? Draai het vuur laag. Schut de pan een keer en wacht tot het poppen van het mais gestopt is. Eetsmakkelijk!

Gedroogde maïs bewaren

Wanneer u zolang mogelijk gebruik wilt maken van uw maïs is het van belang dat u deze op een koele, droge en donkere plek bewaard. Hierbij is het wel van belang dat de maïs verpakt zit in een goed afgesloten pot of zak. Het is namelijk van belang dat de korrels niet uitdrogen.

Specificaties
Art.nr. mais