GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Over Aardappelenbezorgen.nl

Al meer dan 50 jaar is onze aardappelhandel een begrip. Vier generaties verder, vijftien markten in de week en nog iedere dag trots op de geschiedenis van Aardappelenbezorgen.nl. Begin jaren 60 werden de aardappelen rechtstreeks van het land gehaald en worden sinds 1964 verkocht op de markt. De marktverkoop werd al snel gecombineerd met de verkoop van aardappelen aan huis.

Waarom voor Aardappelenbezorgen.nl kiezen?

Onze aardappelen komen grotendeels uit de kleigrond van Bonaventura en rondom de polders van Strijen (Hoeksche Waard). Wij houden het graag dichtbij huis. De aardappelen hoeven hierdoor niet stad en land door, maar liggen des te sneller bij u thuis. Een stukje duurzaamheid komt hierbij om de hoek kijken. De boeren die aan Aardappelenbezorgen.nl leveren, voldoen aan de regels van voedselveiligheid (GlobalG.A.P. certificering). De boeren zijn zeer terughoudend met bestrijdingsmiddelen. Wanneer het toch nodig is om de aardappelen te spuiten, zullen zij dit alleen doen met toegelaten middelen. Ondanks dat er aan veel eisen voldaan moeten worden, is de basis eenvoudig. Wij willen de beste aardappelen van het land halen. Service en duurzaam staan daarom bij ons ook hoog in het vaandel. 

Aardappelen bezorgen

De markt en ambulante handel verandert en daar spelen wij maar al te graag op in! Naast de verkoop van aardappelen op de markt, de verkoop van aardappelen aan huis zijn wij begin 2012 gestart met het online verkopen van aardappelen. Aardappelenbezorgen.nl is een webwinkel waar u o.a. aardappelen, groente en fruit online kan bestellen. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld nieuwe aardappelen als de dore aardappel, frieslander aardappel en diverse culinaire aardappelen. Bestel aardappelen eenvoudig bij ons online en wij bezorgen ze op het gewenste afleveradres. 

Contactgegevens

Aardappelenbezorgen.nl (handelsnaam van T.J. Kruijthof V.O.F.)
Simon Stevinstraat 14, 3291 CA Strijen
Telefoon: 06-34037800  (bereikbaar tussen 08:00 - 18:00)
E-mail: info@aardappelenbezorgen.nl