GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Dé aardappelgroothandel voor horeca en grootverbruik

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij een ruim assortiment aan aardappelen van topkwaliteit. Onze aardappeltelers werken daarom ook dagelijks met veel passie op het land om ervoor te zorgen dat de beste aardappelen gepoot en gerooid worden. 

Aardappelen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de keuken. In professionele keukens wordt ook nog steeds gretig gebruikt gemaakt van verschillende soorten aardappelen. Aardappelen zijn al jaren een belangrijk ingrediënt voor vele gerechten. Het fijne aan aardappelen is het feit dat er veel verschillende toepassingsmogelijkheden zijn. Ook heeft ieder aardappelras zijn eigen kookeigenschap en smaaksensatie. Dit zorgt ervoor dat u aardappelen kunt verwerken in verschillende gerechten en verschillende vormen kunt serveren aan uw gasten.

Onze aardappelen vinden ook haar weg in minder traditionele keukens. Zo leveren wij aan verschillende foodtrucks door het hele land. Maar ook speciaalzaken en cateringbedrijven zijn bij ons aan juiste adres voor grote hoeveelheden verse producten tegen een scherpe prijs.  

Aardappelen van het land naar de klant

Het grootste gedeelte van onze aardappelen komt uit de betere kleigronden van Bonaventura en de Hoeksche Waard. Wij houden het graag zo dicht mogelijk bij huis zodat onze aardappelen des te sneller bij u zijn. Een stukje duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol. 

Het hele jaar bieden wij de beste kwaliteit aardappelen. Vers van het land en met zorg geteeld. Samen met onze leverancier zorgen wij ervoor dat alleen de beste aardappelen bij de consument en horecagelegenheden geleverd worden. 

Verschillende soorten aardappelen

Aardappelenbezorgen.nl is dé aardappelgroothandel en heeft een breed assortiment aardappelen. Om u een duidelijk beeld te geven over de aardappelen die wij leveren maken wij onderscheid in de volgende categorieën:

Er zijn vele verschillende soorten aardappelrassen. Deze hebben ieder hun eigen kenmerken als ze gekookt worden. De ene aardappel blijft mooi stevig en de ander is heerlijk kruimig.

Een aardappel is dus niet zomaar een aardappel en daarom praten wij u graag bij over onze aardappelrassen, maten, smaken en overige mogelijkheden.

Voor grotere aantallen neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.