GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!

Aardappelgroothandel Kruythof

Aardappelen van het land naar de klant

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij een ruim assortiment aan aardappelen van topkwaliteit. Onze aardappeltelers werken daarom ook dagelijks met veel passie op het land om ervoor te zorgen dat de beste aardappelen gepoot en gerooid worden. Het hele jaar bieden wij de beste kwaliteit aardappelen. Vers van het veld en met zorg geteeld. In al die jaren hebben we een fijn netwerk met leveranciers opgebouwd. Samen zorgen wij ervoor dat alleen de beste aardappelen bij de consument geleverd worden.

Verschillende soorten aardappelen

Aardappelenbezorgen.nl is dé aardappelgroothandel en heeft een breed assortiment aardappelen. Om u een duidelijk beeld te geven over de aardappelen die wij leveren maken wij onderscheid in de volgende categorieën:

Er zijn vele verschillende soorten aardappelrassen. Deze hebben ieder hun eigen kenmerken als ze gekookt worden. De ene aardappel blijft mooi stevig en de ander is heerlijk kruimig.

Dé aardappelgroothandel voor horeca en grootverbruik

Aardappelen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de keuken. In professionele keukens wordt ook nog steeds gretig gebruikt gemaakt van verschillende soorten aardappelen. Aardappelen zijn al jaren een belangrijk ingrediënt voor vele gerechten. Het fijne aan aardappelen is het feit dat er veel verschillende toepassingsmogelijkheden zijn. Ook heeft ieder aardappelras zijn eigen kookeigenschap. Dit zorgt ervoor dat u aardappelen kunt verwerken in verschillende gerechten en verschillende vormen kunt serveren aan uw gasten.

Onze aardappelen vinden ook haar weg in minder traditionele keukens. Zo leveren wij aan verschillende foodtrucks door het hele land. Maar ook speciaalzaken en cateringbedrijven zijn bij ons aan juiste adres voor grote hoeveelheden verse producten tegen een scherpe prijs.  

Het bestellen van aardappelen doet u eenvoudig en veilig online op Aardappelenbezorgen.nl. Een aardappel is niet zomaar een aardappel en daarom praten wij u graag bij over onze aardappelrassen, maten en overige mogelijkheden. 

Voor grotere aantallen neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.