GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Lees meer Toon minder

Diversen

Naast ons assortiment aardappelen, groente, fruit en gedroogde peulvruchten hebben wij ook de nodigde extra’s. Breng aardappelen op smaak met kruiden, snijd ze met onze vlijmscherpe mesjes en geniet van de lekkerste chips uit onze eigen Hoeksche Waard.

 • GRATIS VERZENDING v.a.: NL €20,- / BE €30,- Minimale bestelwaarde: € 7,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
 1. Aardappelkruiden
  Aardappelkruiden
  Vanaf € 2,95
 2. Kruiden voor patat en frites
  Kruiden voor patat & frites
  Vanaf € 2,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
8 producten
Lees meer Toon minder

Vlijmscherpe aardappelschilmesjes

Om uw verse aardappelen te schillen hebben wij twee vlijmscherpe dunschillers. Met onze dunschillers haalt u enkel en alleen de schil van de aardappel waardoor er zo veel mogelijk van de aardappel bewaard blijft. Met de keuze uit een normale dunschiller en een luxe dunschiller bepaalt u zelf de fijnste manier om uw aardappels te schillen.

Liever een eenvoudig mesje waarmee u aardappels in reepjes, plakjes en schijfjes kunt snijden? Ook daarvoor hebben we de fijnste aardappelmesjes in ons assortiment.

Aardappel- en patatkruiden

Houdt u van een gekruide aardappel of van patat met een lekker laagje kruiden? Bestel onze speciale aardappelkruiden en onze kruiden voor patat en frites gemakkelijk mee met uw bestelling. Ideaal om meteen mee te bestellen met uw eerstvolgende bestelling aardappelen.

Hoeksche chips

Van aardappelen worden veel verschillende gerechten en snacks gemaakt, waaronder chips. De dames en heren van de Hoeksche chips weten maar al te goed hoe ze de lekkerste chips maken. Door de chips te bereiden van hun eigen teelt aardappelen hebben de chips ieder seizoen weer een net iets andere heerlijke smaak.

Door de chips met schil te bakken in 100% natuurlijke zonnebloemolie ontstaat er zo min mogelijk aardappelafval en wordt het volledige product gebruikt. Probeer de lekkerste chips zelf en laat u verrassen.