GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Biologische groente & fruit

Biologische groente & fruit

Naast biologische aardappelen bent u voor dagverse ecologisch geteelde groente en fruit ook bij ons aan het juiste adres. Versheid, puur van smaak en kwaliteit staan bij ons voorop.  Dagelijks komen de verse groenten en fruit bij ons binnen.

Binnen ons biologisch assortiment wordt er geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke hulpmiddelen en bestrijdingsmiddelen.

Biologische groente en fruit kopen doet u met het grootste gemak op Aardappelenbezorgen.nl. U hoeft de deur niet meer uit, want wij bezorgen uw bestelling op het gewenste afleveradres. 

Filter

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biologische groente en fruit

Steeds vaker wordt er gekozen voor ecologisch geteelde groente en fruit. Biologisch is over het algemeen beter de mens en het milieu. In de productie van deze groente en fruit wordt er geen gebruik gemaakt van onnatuurlijke hulpmiddelen.

Bovendien verspreiden deze boeren alleen natuurlijke mest voor het land. Dit zorgt ervoor dat de groenten en fruit soorten alleen natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgen. De gewassen in onze shop krijgen daarnaast de mogelijkheid om langer te groeien. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en de smaak vaak beter is.

Biologische groente en fruit kopen doet u eenvoudig en veilig op Aardappelenbezorgen.nl. Bestel uw favoriete groente en fruit soorten bij ons online en wij bezorgen het op het gewenste afleveradres.