GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Biologische Rode bieten ( 1 kg )

Biologische Rode bieten ( 1 kg )

Heerlijke biologische bieten. Lekker door een stamppot of als toevoeging aan een salade. U kunt onze biologische rode bieten bestellen per kilo.

€ 1,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Biologische rode bieten kopen

De biologische bietjes in ons assortiment zijn te herleiden naar het Goudswaard. Hier kunnen de bieten in hun eigen tempo groeien. Daarnaast wordt er tijdens dit proces geen gebruik gemaakt kuntstmatige hulp- en bestrijdingsmiddelen.  

Het resultaat zijn rode bieten van superieure kwaliteit en zijn heerlijk van smaak.

Biologische rode bieten

Rode bieten zijn rode tot donderrode knollen, die ook wel bekend staan als kroten of krootjes. De rode biet is een wortelgewas en behoort tot de amarantenfamilie. Vroeger werden rode bietjes een beetje gezien als armeluiskost. Dit komt de bietjes op arme grond geteeld konden worden. Tegenwoordig zijn bietjes gelukkig enorm populair.

De rode biet heeft vele voor- en tegenstanders als er over de smaak gesproken wordt. De knollen hebben een zoete aardse smaak. Met name de aardse smaak is het gene wat niet gewaardeerd wordt. Wij zijn er in ieder geval gek op! U moet ze een keer geprobeerd hebben.  

Rode bieten gebruiken

De biologische rode bieten zijn heerlijk om te koken of om rauw te eten. Kroten hebben een zoete smaak en zijn geschikt voor verschillende gerechten. Rasp de rode bieten en verwerk ze door een stamppot, salade of als toevoeging aan een soep. Gek op smoothies? Voeg onze biologische rode bieten toe aan uw smoothie. Fris, rijk van smaak en vol gezonde voedingsstoffen. 

Specificaties
Art.nr. Biologische Rode bieten ( 1 kg )