GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Biologische aardappelen
Lees meer Toon minder

Biologische aardappelen

De aardappelen in ons biologische assortiment worden met de grootste en passie geteeld door boeren uit de Hoeksche Waard.

Aardappelen uit deze grond hebben een unieke smaak en zijn uitermate populair. Dit komt mede door het feit dat deze aardappelen in alle rust kunnen groeien op de betere kleigronden. Verder worden er geen bestrijdingsmiddelen of onnatuurlijke hulpmiddelen gebruikt bij het telen van deze aardappelen.

Wij hebben onder andere de SolistConnect en de Goldmarie in ons assortiment van biologische aardappelen.

 • GRATIS VERZENDING v.a.: NL €20,- / BE €30,- Minimale bestelwaarde: € 7,50
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
 1. Biologische menopper aardappelen
  Biologische Menopper® oogst 2023
  Vanaf € 4,95
 2. Connect aardappelen
  Connect oogst 2023
  Vanaf € 5,95
 3. Goldmarie aardappelen
  Goldmarie oogst 2023
  Niet op voorraad
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
4 producten
Lees meer Toon minder

Onze biologische aardappelen

Het assortiment met ecologisch geteelde aardappelen in onze shop komt van Nederlandse bodem. Deze aardappelen zijn te herleiden naar het Zuid-Hollandse Zuid-Beijerland, aan de rand van de Hoeksche Waard.

Deze streek staat al jaren bekend als een échte aardappelstreek. De aardappelen in deze streek krijgen hun smaak door de unieke grond in deze regio. De aardappeltelers uit de Hoeksche Waard telen met hun ambitie en passie voor het vak al jarenlang de beste aardappelen.  

Biologische aardappelteelt

Onze boeren geloven heilig in de kracht van de natuur. Dagelijks houden zij zich bezig om de aardappelteelt nog duurzamer te maken. Alleen de aller beste rassen worden geteeld om te zorgen dat u de beste kwaliteit en smaakervaring heeft. 

Sinds een aantal jaren zijn er dan ook een aantal aardappelgewassen die niet vatbaar zijn voor ziektes. Dit Is natuurlijk ontzettend goed nieuws voor de onze telers. De aardappelen worden daarom ook niet bespoten. De aardappelen groeien in hun eigen tempo, zonder hulp of ondersteuning van onnatuurlijke hulpmiddelen. Dit proeft u terug in de smaak van onze heerlijke aardappelen.

Biologische aardappelen kopen doet u eenvoudig en veilig op Aardappelenbezorgen.nl. Bestel uw favoriete aardappelen bij ons online en wij bezorgen het op het gewenste afleveradres. Daarnaast hebben wij binnen ons assortiment een mooie selectie van diverse biologische groente en fruit.