GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!

Betaalmogelijkheden

Bij Aardappelenbezorgen.nl heeft u de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard, Visa)
  • Overboeking
  • SOFORT Banking
  • Bancontact


Betalen met iDEAL

Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgeleid naar de betaalomgeving van iDEAL. Selecteer uw bank en komt direct in het internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens zijn voor u al ingevuld en hoeft alleen nog maar de betaling goed te keuren. U wordt teruggeleid naar Aardappelenbezorgen.nl. Uw bestelling en betaling zijn geslaagd. 

Betalen met creditcard
Wij accepteren Mastercard en Visa. 

Betalen met overboeking
U kunt ervoor kiezen om de betaling uit te voeren via overschrijven per bank. Het kan 2-4 dagen duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Dit is afhankelijk van uw bank. Houdt er daarom rekening mee dat de levertijd hierdoor langer wordt. Vermeld bij de overboeking uw ordernummer. 

Betalen met SOFORT Banking
SOFORT Banking is vergelijkbaar met iDEAL. Uw hoeft de betaling alleen nog te verifiëren. Alle gegevens staan al voor u ingevuld. Na de betaling wordt u teruggeleid naar Aardappelenbezorgen.nl. 

Bancontact
Voor onze Belgische klanten maken wij gebruik van Bancontact. Dit is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België en zijn daardoor uiterst geschikt voor Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren.