GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Knoflook rood ( 3 stuks )

Knoflook rood ( 3 stuks )

Verse knoflook voor het op smaak brengen van uw gerechten. De geurige gezonde knoflookbollen (3 stuks) koopt u eenvoudig bij ons online. 

€ 1,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Knoflook kopen

Verse knoflook kopen en laten bezorgen? Dat kan! Bestel uw knoflook online op Aardappelenbezorgen.nl en wij bezorgen het op het gewenste afleveradres. Vóór 16:00 besteld, is overmorgen als in huis.

Knoflook

Knoflook is afkomstig van de lookfamilie. Uienprei en bieslook behoren ook tot deze familie. Het is een bolgewas dat zowel vers als in poedervorm te verkrijgen is.

Knoflook bereiden

Knoflook is een heerlijke smaakmaker voor veel verschillende gerechten. Zo kunt u de teentjes verwerken in marinades, maar het is ook mogelijk om mee te koken, stoven of bakken.

Knoflook kunt u persen, in dunne plakjes snijden of zeer fijn snijden. U maakt het teentje los van de knoflookbol, verwijdert de harde onderkant en pelt hierna de schil van de teen.

Knoflook bewaren

Knoflook kan het beste buiten de koelkast op een droge, donkere plaats bewaard worden. Op deze manier kunt u de knoflook zelfs enkele weken goed houden.

Specificaties
Art.nr. knoflook