GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Grote uien (2 kg)

Grote uien (2 kg)

Grote ronde uien zijn perfect te gebruiken als smaakmaker voor diverse gerechten. Al gaat het om het maken van een pasta, salade of stoofschotel een uitje zorgt voor die extra frisse smaak. De grote uien in ons assortiment zijn beschikbaar vanaf 2 kg.

Vanaf € 2,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Grote uien kopen

Uien zijn echte smaakmakers en mogen natuurlijk niet ontbreken in uw gerechten. In ons assortiment vindt u heerlijke grote uien van superieure kwaliteit. Bestel uw grote uien gemakkelijk en snel op Aardappelenbezorgen.nl.

Grote uien zijn altijd handig als u wat grotere gerechten heeft of voor meerdere personen moet koken. Wanneer u zelf een heerlijke smaakvolle uiensoep gaat maken, mogen grote uien natuurlijk niet ontbreken.

Uien

De ui is een van de meest gebruikte groente in de keuken en is een echte smaakmaker bij vele gerechten. De ui is afkomstig van de lookfamilie. Tot deze familie behoren onder andere prei, knoflook en sjalotjes. De ui staat bekend om haar scherpe en pikante smaak. Wanneer de ui verhit wordt neemt de smaak en scherpte af.

Grote uien bewaren

Uien kunnen het beste bewaard worden op een koele, donkere en droge plaats. Op deze manier kunt u de uien gemakkelijk enkele weken goed houden. Wij adviseren wel om de uien niet in de buurt van uw aardappelen te bewaren. De kwaliteit van zowel uw aardappelen als uw uien zal erop achteruit gaan.

Specificaties
Art.nr. grote-uien