Deze krokante aardappelen uit de oven zijn altijd een groot succes. Gemakkelijk om te maken en u hoeft er bijna geen tijd in te steken. De oven doet het meeste werk en u deze aardappeltjes zelfs niet te schillen!

We maken deze aardappeltjes uit de oven met de niewe oogst Nicola aardappelen. De Nicola is een vastkokend aardappeltje wat zijn vorm behoudt na het koken en heeft een iets zoete smaak. Heerlijk in combinatie met de verse tijm en knoflook!

  • Boen de aardappelen schoon en snij deze in partjes.
  • Breng de aardappelen aan de kook in een pan met ruim water.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Vet een ovenschaal in met een klein beetje olijfolie.
  • Pel de knoflook en snij deze fijn.
  • Rins de tijm.
  • Na ongeveer 15 minuten kunt u de Nicola aardappelen afgieten
  • Meng de aardappelen met de overige ingrediënten.
  • Schuif nu voor 20 minuten de aardappelen in de oven. Schep na ongeveer 10 minuten de aardappeltjes even om.
  • Besprenkel de aardappeltjes met een wat grof zeezout en u kunt aan tafel.

Serveer deze heerlijke aardappeltjes uit de oven met een stukje vlees, vis of een frisse salade.

Gaat u aan de slag met dit receptje voor heerlijke Nicola aardappelen uit de oven? Wij zouden het erg leuk vinden als u dit deelt op social media! Gebruik de #aardappelenbezorgen en tag ons (@aardappelenbezorgen.nl) in uw bericht!