GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Perssinaasappels ( 10 stuks )

Perssinaasappels ( 10 stuks )

Zin in een versgeperste jus d’orange? Bestel perssinaasappels bij ons online en wij bezorgen de perssinaasappels bij u aan huis. Perssinaasappels zijn sinaasappels die slecht te pellen zijn, maar wel bijzonder lekker zijn qua smaak.

Vanaf € 2,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Perssinaasappels kopen

De perssinaasappels in ons assortiment zijn heerlijke sappige sinaasappels die wij speciaal voor u op kwaliteit en smaak selecteren. Ideaal voor het maken van zelf geperste sinaasappelsap. Wanneer u uw sinaasappels voor 16:00 besteld, heeft u ze overmorgen al in huis.

Perssinaasappels

De sinaasappel is de vrucht afkomstig van een sinaasappelboom en behoren tot de Citrus familie. Voor de welbekende oranjekleurige sinaasappels maken wij het volgde onderscheid:

  • Handsinaasappels – Handsinaasappels zijn over het algemeen gemakkelijker te pellen en hebben vaak wat zachter vruchtvlees.
  • Perssinaasappels – Perssinaasappels bevatten meer sap en hebben een wat vlezigere structuur.

Lekker én gezond tussendoortje

De meeste mensen weten een uitstekende bron zijn van vitamine C. Naast vitamine C heeft deze heerlijke vrucht nog veel te bieden. Zo bevatten sinaasappels calcium, van deze mineraal is het bekend dat bijdraagt aan sterke botten. 

Daarnaast bevatten sinaasappels ook vezels en foliumzuur. Foliumzuur is nodig voor de aanmaak van rode en witte bloedcellen. Daarnaast is foliumzuur nodig voor een goede werking en groei van het lichaam. Vezels geven een vol gevoel en zijn van belang bij een goede werking van de darmen.

Perssinaasappels bewaren

Sinaasappels kunt u zowel in de koelkast als op kamertempratuur bewaren. Op deze manieren kunt u sinaasappels tot ongeveer 2 weken gebruiken.

Specificaties
Art.nr. perssinaasappels