GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Paprika ( 3 stuks )

Paprika ( 3 stuks )

Paprika's per 3 stuks verkrijgbaar. Vol van smaak en geschikt voor diverse gerechten. 

€ 2,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Paprika kopen

Paprika's worden in bijna alle huishoudens wel gebruikt. Heerlijk om te verwerken in verschillende gerechten, maar zijn ook heerlijk om rauw te eten. De paprika's in ons assortiment worden iedere dag vers aan ons geleverd en zijn uitstekend van smaak. 

Paprika's

Paprika's komen oorspronkelijk uit Midden Amerika, maar worden tegenwoordig ook in Nederland geteeld. Paprika's worden in verschillende kleurvariaties gekweekt. De rode, gele en groene paprika's zijn voor ons het meest bekend. Naast kleur verschillende deze drie ook nog van smaak:

  • Rode paprika: Dit is de meest zoete en zachte variant van de drie soorten.
  • Gele paprika: Deze paprika zit tussen de groene en de rode paprika in qua smaak. De gele paprika heeft eeb frisse, fruitige en wat zoete smaak.
  • Groene paprika: Deze parpika is het minst zoete van de drie. De groene paprika wordt gekenmerkd door de licht bittere smaak. 

Het gebruik van paprika's

Paprika's zijn een heerlijke toevoeging voor verschillende gerechten. U kunt ze niet alleen rauw eten, maar ook bereiden aan de hand van diverse bereidingswijze. De bereidingstijd voor paprika:

  • Paprika koken: 5-9 minuten
  • Roerbakken: 5-7 minuten
  • Grillen: 2-5 minuten
  • Stomen: ca. 10 minuten

Erg lekker om de paprika's te vullen met gehakt en rijst en ze langzaam te garen in de oven. Of snijdt de paprika in reepjes door een salade, op een pizza, hartige taart of doe ze op de barbecue. 

Paprika's bewaren

Paprika's bewaren kunt u het beste op een koele plek, maar liever niet in de koelkast. Op deze manier kunt u de paprika's maximaal een week goed houden. 

Specificaties
Art.nr. paprika