GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Limoen ( 5 stuks )

Limoen ( 5 stuks )

Heerlijke friszoete en friszure limoenen. Ideaal voor onder andere fruitsalades, garnering bij een heerlijk stukje vis of verwerkt in verschillende baksels. De limoenen in ons assortiment zijn per 5 verpakt.

Vanaf € 1,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Limoenen kopen

Binnen ons assortiment vindt u limoenen van superieure kwaliteit en zijn echte smaakmakers in uw keuken. Het sap van de limoen geeft binnen een handomdraai verschillende dranken en sauzen een heerlijke frisse smaak.

Het is ook mogelijk om te vrucht in partjes of schijfjes te snijden en te gebruiken als garnering bij bijvoorbeeld visgerechten. Ook is het mogelijk om de schil van de limoen te verwerken in verschillende gerechtjes. Wat dacht u van een frisse limoen-roomtaart of een heerlijke risotto met garnalen en limoenrasp.

De hoogste kwaliteit limoen besteld u gemakkelijk en snel bij ons online.

Limoenen

Limoenen, ook bekend onder de naam limes en lemmetjes, is een citrusvrucht die familie is van de welbekende citroen en de sinaasappel. De limoen is te verleiden naar Zuid-Oost Azië, maar komen tegenwoordig ook voor in Brazilië en Mexio.

Limoenen worden vaak verward met citroenen, met name wanneer ze nog niet helemaal rijp zijn. Ook al zijn de twee citrusvruchten familie van elkaar, er zijn wel degelijk verschillen tussen de twee vruchten. Waarvan de meest duidelijke het formaat en de kleur van de schil zijn.

Daarnaast is het vruchtvlees van de limoen veel aromatischer, sappiger en minder zuur dan de citroen.

Limoenen bewaren

Wanneer u limoenen buiten de koeling bewaard kunt u ze ongeveer een week goed houden. De smaak van deze heerlijke citrus vrucht komt het beste tot z'n recht wanneer deze op kamertempratuur is. 

Echter wanneer u limoenen in de koelkast bewaard kunt u ze gemiddeld 2 weken bewaren. Wij adviseren u om uw limoenen in de koelkast te bewaren en voordat u de vrucht gaat gebruiken ze eerst even op kamertempratuur laat komen.

Specificaties
Art.nr. limoen ( 5 stuks )