Knolselderij ZONDER blad
Knolselderij zonder blad, verkocht per stuk. Heerlijk om te verwerken door een goede pan erwtensoep, maar is ook uitstekend te verwerken tot bijvoorbeeld puree, stamppot of door een salade.
- De beste kwaliteit aardappelen
- Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
- Gratis verzending: NL v.a. € 20,- / BE v.a. € 30,-
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
Knolselderij zonder blad
Deze typisch winterse groente is een variant van de selderij en groeit net boven de grond. Daar vormt hij een knol die doorgroeit tot een diameter van zo’n 10 centimeter. Na het oogsten van deze knolselderij halen wij de bladeren eraf zodat u thuis niet met de bladeren zit als u die toch niet gaat gebruiken.
De smaak van de knolselderij is iets zoet en is de ultieme smaakvolle toevoeging aan tal van gerechten, waaronder de populaire erwtensoep.
Knolselderij (zonder blad) verwerken en bereiden
Knolselderij staat erom bekend dat het een echte winterse groente is die u uitstekend in uw erwtensoep kunt verwerken. Dat betekent niet dat deze groente op geen enkele andere manier te verwerken is. Naast het verwerken door de soep is het ook mogelijk om de knol te koken, verwerken in een stamppot, bakken of stoven. Daarnaast is het ook mogelijk om heerlijke frites maken van deze groente of hem te verwerken door een salade.
Bereidingstijden voor knolselderij:
- Knolselderij koken: 12-15 minuten.
- Bakken: 10-20 minuten.
- Stoven: 20-25 minuten.
- Uit de oven: 30-40 minuten.
Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van deze knolselderij kunt u deze het beste in de koelkast bewaren.
Het is ook mogelijk om de knolselderij te bestellen met het blad.
Knolselderij kopen
Deze heerlijke winterse groente besteld u gemakkelijk en snel op Aardappelenbezorgen.nl. Deze veelzijdige knolselderij bezorgen wij op het door u opgegeven afleveradres. Voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis.
Art.nr. | Knolselderij zonder blad |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken, Bakken, Pureren, Stampen, Stoven |
Art.nr. | Knolselderij zonder blad |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken, Bakken, Pureren, Stampen, Stoven |
Bewaaradvies | In de koelkast |
Bewaartemperatuur | Gekoeld |
Kooktijd | 12 tot 15 minuten |