Knolselderij met blad
Knolselderij met blad, verkocht per stuk. Heerlijk om te verwerken door een goede pan erwtensoep, maar ook door andere gerechten te verwerken.
- De beste kwaliteit aardappelen
- Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
- Gratis verzending: NL v.a. € 20,- / BE v.a. € 30,-
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
Knolselderij met blad
Knolselderij, een variant van selderij, groeit net boven de grond en groeit tot een knol met een diameter van 10 cm. Eigenlijk wordt knolselderij voor de knol geteeld, maar de bladeren zijn ook uitstekend te gebruiken. De smaak van knolselderij is iets zoet en smaakvol als toevoeging in verschillende gerechten.
Knolselderij bereiden
Knolselderij staat bekend als een echte winterse groente die u in uw erwtensoep kunt verwerken. Naast soep is het ook erg lekker om de knol te koken, te verwerken in een stamppot, te bakken of te stoven. Daarnaast kunt u ook heerlijke frites maken van deze groente.
Bereidingstijd voor de verschillende bereidingswijze van knolselderij:
- Knolselderij koken: 12-15 minuten.
- Bakken: 10-20 minuten.
- Stoven: 20-25 minuten.
- Uit de oven: 30-40 minuten.
Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw knolselderij kunt u deze het beste in de koelkast bewaren.
Knolselderij is ook verkrijgbaar zonder blad.
De bladeren van de knolselderij
De bladeren van de knolselderij (bladselderij) zijn ook eetbaar. Als het blad al wat ouder is heeft dit een wat bittere smaak, maar is goed geschikt voor de erwtensoep. Jongere bladeren zijn zachter en net iets beter eetbaar.
Knolselderij kopen
Deze heerlijke winterse groente besteld u gemakkelijk en snel op Aardappelenbezorgen.nl. Deze veelzijdige knolselderij bezorgen wij op het door u opgegeven afleveradres. Voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis.
Art.nr. | Knolselderij met blad ( per stuk ) |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken, Bakken, Pureren, Stampen, Stoven |
Art.nr. | Knolselderij met blad ( per stuk ) |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken, Bakken, Pureren, Stampen, Stoven |
Bewaaradvies | In de koelkast |
Biologisch | Nee |
Kooktijd | 12 tot 15 minuten |