GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Gember

Gember

Heerlijk verse gember van superieure kwaliteit. Uitermate geschikt om te verwerken in verschillende gerechten. De gember in ons assortiment besteld u al vanaf 100 gram.

Vanaf € 0,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Gember kopen

In ons assortiment vindt u uitsluitend gember van de hoogste kwaliteit en zijn echte smaakmakers in de Aziatische keuken. Gember kopen doet u gemakkelijk en snel op Aardappelenbezorgen.nl

Gember

Gember is de wortel van de gemberplant. De wortel is samen met knoflook een van de meest gebruikte smaakmakers in de Aziatische keuken. Gember heeft van zichzelf een sterke smaak. Het is het beste te omschrijven als een frisscherpe en citrusachtige smaak.

Gember kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan de wortel verwerkt worden in vleesgerechten en curry's. Het is ook mogelijk om de wortel te verwerken in baksels, zoals koekje. De wortel kan gehakt, geraspt of in plakjes verwerkt worden. 

Wist u trouwens dat u van gember ook lekkere thee kunt maken? Heerlijk in combinatie met verse muntblaadjes.

Gember bewaren

Verse gember kunt u 2 tot 3 weken in een open plastic zakje bewaren. Dit kan in de groentela van uw koelkast of op kamertempatuur. Daarnaast is het ook mogelijk om verse gember in te vriezen.

Specificaties
Art.nr. Gember