GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Elstar appels (1 kg)

Elstar appels (1 kg)

Zoetzure appel met een heerlijke aroma. Lekker als handappel of te gebruiken in verschillende gerechten.  

€ 1,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Elstar appels kopen

Elstar appeltjes worden als de weersomstandigheden het toestaan geplukt vanaf september en zijn meestal beschikbaar tot juni. De Elstar appels worden iedere dag vers geleverd aan ons. Zo weet u zeker dat u de hoogst mogelijke kwaliteit Elstar appels in huis krijgt.

Elstar appels

De Elstar is een van de meest gegeten appels in Nederland. Een heerlijke frisse handappel met een heerlijke sappige bite. De appel is te herkennen aan de rode blos met een geelgroene ondergrond. De smaak van de Elstar is karakteristiek en aromatisch. Het vruchtvlees van deze appels is het beste omschrijven als romigwit en vooral erg sappig.

De Elstar kunt u verwerken in appelgebak, maar houdt er rekening mee dat deze appel veel vocht vast houdt. Dit kunt u compenseren door het toevoegen van gedroogde vruchten aan uw baksel. 

Perfect is de Elstar appel voor het maken van uw eigen appelmoes, appelcompote of appelsap.

Elstar appels zijn gezond

Rijk aan voedingsvezels en natuurlijke suikers. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Voedingsvezels hebben een positieve werking op de spijsvertering.

Daarnaast vormen ze ook een belangrijk bron bij de opname van gezonde en belangrijke voedingsstoffen. De Elstar appel bevat alleen natuurlijke suikers. Dit zorgt er voor dat de natuurlijk suikers langzamer worden opgenomen en geven langer energie.

En natuurlijk niet te vergeten... Door het hoge vochtgehalte in de appel, is de Elstar appel een uitstekend appeltje voor de dorst. 

Elstar appels bewaren

Elstar appels kunt u gemakkelijk goed houden. Bij voorkeur op een koele en donkere plaats. De koelkast is hier zeer geschikt voor. U kunt de appels gemiddeld 2 tot 4 weken bewaren op deze manier. Appels die in een fruitschaal buiten de koelkast liggen worden snel overrijp en kan het overige fruit aantasten.

Specificaties
Art.nr. elstar