GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Cherry potatoes (750 g)

Cherry potatoes (750 g)

Het kleinste aardappeltje uit Nederland besteld u gemakkelijk en snel bij Aardappelenbezorgen.nl. Overheerlijke krielaardappeltjes die zonder te schillen gelijk in de pan kunnen. Ben er snel bij want op=op!

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Omschrijving

Cherry potatoes kopen

Dit exclusieve aardappeltje is te herleiden naar het Zuid-Hollandse Klaaswaal. Het akkerbouwbedrijf van Peter Boer is het enige bedrijf in Nederland die deze aardappel teelt. Hier wordt met de grootste zorg de aardappeltjes gerooid. Vervolgens gaan ze door de spoelmachine en worden ze nog gewassen. 

Cherry potatoes 

De Cherry potatoes stammen af van de Roseval aardappelen. De aardappeltjes worden op lichte kleigronden met een mooie structuur geteelt. Deze zorgt ervoor dat de krieltjes een mooie rode gladde schil krijgen. 

Geschikt voor:

De smaak van dit krieltje is boterzacht en wordt door de kenners gezien als een delicatesse. Het is een mooie stevige aardappel met een bijzondere uitstraling. Niet voor niets wordt erg gezegd over deze aardappel dat ze klein van stuk zijn, maar groots van smaak.

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit bijzondere aardappeltje te bereiden.

Cherry potatoes zijn het meest geschikt voor:

  • Bakken
  • Oven 
  • Wokken

De aardappelen zijn niet alleen perfect om te bakken, maar ook om te koken. U kunt met dit smaakvolle aardappelras eindeloos variëren. 

Cherry potatoes bewaren

Deze bijzondere aardappel zit in een handige verpakking van 750 gram. Wanneer u ze koel (8 tot 12 graden) en donker bewaard, kunt u deze krieltjes 4 tot 6 weken bewaren.

Let op: Deze rode krieltjes zijn niet het gehele jaar door te verkrijgen. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de groei van dit aardappeltje worden ze gerooid in de maand augustus. Ben er snel bij, dit aardappeltje moet u een keer geproefd hebben!

Specificaties
Art.nr. cherry-potatoes
Aanbevolen bereidingswijze Bakken, Oven, Wokken
Aardappelsoort Culinair
Bewaartemperatuur 8-12°C
Bewaartijd 4 t/m 6 weken
Biologisch Nee
Herkomst / boer Klaaswaal, Peter Boer
Jaarrond verkrijgbaar 7 maanden
Kooktijd 20 min
Rijping Laat
Seizoen Augustus
Anderen bekeken ook