GRATIS VERZENDING VANAF: NL € 20,- / BE € 30,-

Minimale bestelwaarde: € 7,50

SNELLE LEVERING

Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis

TOP AARDAPPELEN & SUPER SERVICE 

Snelle reactie op uw vragen via telefoon & mail

Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Geen gesjouw, Wij bezorgen aardappelen bij u aan huis!
Broccoli (500 gr )

Broccoli (500 gr )

Broccoli is al jaren een enorm populaire groente, dit is natuurlijk niet voor niets. Deze heerlijke groente is smaakvol en lekker veelzijdig in de keuken. De broccoli stronken in ons assortiment zijn per stuk verkrijgbaar en wegen ongeveer 500 gram.

Vanaf € 1,25
Beschikbaarheid: Op voorraad
Omschrijving

Broccoli kopen

Binnen ons assortiment vindt u uitsluitend broccoli van de hoogste kwaliteit. Broccoli besteld u eenvoudig en snel op Aardappelenbezorgen.nl.

Broccoli

Vele groentes worden al vele duizenden jaren gegeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wortels en uien. De broccoli is in in dit rijtje relatief nieuw. Pas vanaf het begin van de 18de eeuw kwam deze groente in opmars.

Tegenwoordig weet bijna iedereen wel wat een broccoli is. Deze inmiddels populaire groente is familie van de bloemkool en behoort tot de koolsoorten. Van de broccoli worden de gesloten bloemknoppen gegeten. 

Broccoli bereiden

Broccoli heeft een heerlijke zachte koolsmaak en kan op verschillende manieren verwerkt worden in diverse gerechten.U kan broccoli onder andere koken, stomen, stoven en wokken. Bereidingstijden voor de verschillende kooktechnieken:

  • Broccoli koken: 3-4 minuten.
  • Broccoli wokken: 4-6 minuten.
  • Broccoli stomen: 5-6 minuten.
  • Broccoli stoven: 8-15 minuten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de broccoli te verwerken in een heerlijke soep of bijvoorbeeld in een ovenschotel met broccoi en aardappelen. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om broccoli rauw te eten in bijvoorbeeld een salade.

Broccoli bewaren

Broccoli kunt u gemakkelijk 2 tot 5 dagen bewaren in de koelkast. Wanneer u de broccoli kort blancheert kunt u de roosjes ook in de diepvries bewaren.

Specificaties
Art.nr. broccoli